среда, 6 февраля 2013 г.

лижні очки купити

  Лиж виготовляють з рзних матералв (наприклад, дерева або композитв). Залежно вд виду змагань лиж можуть вдрзнятися по довжин, ширин  навть форм, але вс вони повинн вдповдати мжнародним стандартам. Також, перед кожним спуском металев кра лиж необхдно наточувати  загострювати, щоб вони добре трималися на слизькй поверхн, особливо на поворотах.

Найголовнше, це, звичайно, лиж  лижн палиц. ¶сну безлч рзновидв цього обладнання. Для швидксного спуску  суперггантского слалому використовуються загнут палиц, за рахунок чого досягаться менший опр повтря. В нших видах слалому лижн палиц прям  часто мають пластиков насадки-запобжники на рукоятках, за допомогою яких спортсмен може збивати з свого шляху прапорц, не пошкоджуючи рук.

  Перше змагання з слалому було органзовано в 1922 роц в Швейцар. Вже через два роки цей вид спорту був включений в олмпйську програму змагань.

 Грськолижний спорт, як явище, почався з лижних гонок. Перше грськолижне змагання було проведено в 1850 роц в Осло. Через клька десятилть «лижна лихоманка» охопила не тльки ґвропу, але й Америку.

 Як стверджують сторики, перш лиж були винайден варягами. Вони представляли собою пристосування, зроблен з шкур, натягнутих на сплетений з лози каркас. Скандинавськ мисливц помтили, що з використанням лиж, швидксть  яксть перемщення значно збльшилися. ¶дея мцно прижилася у пвнчних народв, потм перекочувала в рзн крани. Лиж швидко удосконалювалися, завойовували соб все бльшу популярнсть. З часом, крм практичного використання, лижами стали захоплюватися, як видом спорту.

Грськолижний спорт: сторя, екпрування, правила, свтов лдери

Внимание!!! Наш Киевский магазин переехал! Новый адрес: !

Грськолижний спорт: сторя, екпрування, правила, свтов лдери - Fotomag.com.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий